Krav på erstatning?

Er du kommet til skade og muligvis berettiget til erstatning?

Personskadeerstatning er en vanskelig og uoverskuelig størrelse. Udover at kæmpe med de fysiske og psykiske gener en ulykke følger med sig, kan dét at få den rette erstatning involvere flere års dialog med forsikringsselskaber, offentlige myndigheder, sundhedsvæsenet mv.

Det kan være svært at være objektiv, og mange skadelidte giver op i processen og får ikke udbetalt den erstatning, som de sandsynligvis var berettiget til.

Med hjælp fra de rette specialister, kan du blive fulgt igennem hele processen på betryggende måde uden selv at skulle bevare overblikket og overskuddet.

Erstatning.dk har vi gjort det hurtigt og overskueligt for dig at få vurderet din sag. Bag hjemmesiden sidder et team bestående af en advokat og en sekretær - begge med mange års erfaring med personskadesager – som står klar til at hjælpe dig.

Hvis du får hjælp hos os, kan du være sikker på, at vi følger din sag til dørs, og at vi ikke giver op, før du har fået den erstatning, som du er berettiget til. Herudover vil du opleve, at du orienteres hele vejen igennem og er med i beslutningsprocessen, når taktikken skal lægges.

Vi arbejder desuden efter princippet ”ingen erstatning – ingen regning”, og derfor kommer du kun til at betale for vores hjælp, hvis processen ender med en erstatningsudbetaling. 

Du altid velkommen til at få en gratis vurdering af din sag, og hvis du kontakter os, kan du være sikker på, at du hører fra os indenfor 24 timer i hverdage.