På jagt efter en dygtig boligadvokat? 

Husadvokaten.com har vi samlet en række relevante artikler og nyheder primært om emnet køb og salg af fast ejendom. 

Samtidig har vi gjort det let for dig at finde en dygtig boligadvokat, der kan hjælpe dig sikkert i mål, uanset om du er køber eller sælger. 

Er du køber, hjælper vi dig bl.a. med at gennemgå og kontrollere alle handlens dokumenter, så du er helt sikker på, hvad det er, du i sidste ende køber. Og er du sælger, hjælper vi dig med at tage de forbehold, der gør, at du kan sove trygt om natten, når handlen først er endelig.

 

Advokatforbehold

Et advokatforbehold er din ultimative sikkerhed og betyder kort fortalt, at du kan komme ud af en handel igen, selvom du har skrevet under på købsaftalen. Du skal derfor altid sikre dig, at der er indsat et gyldigt advokatforbehold i købsaftalen, inden du underskriver. 

Mest hyppigt er det, at køber indsætter et advokatforbehold, men i langt de fleste tilfælde kan det også være en fordel med et sælgeradvokatforbehold. Det gør nemlig, at du som sælger også kan lade din advokat gennemgå købsaftalen, som typisk er udarbejdet af en ejendomsmægler. 

 

Selvsalg

Et selvsalg opstår, når sælger og køber selv har fundet hinanden. Det vil sige, at der ikke har været en ejendomsmægler indblandet i salget. 

Ved selvslag har køber og sælger derfor brug for, at der udarejdes en købsaftale og at alle handlens relevante dokumenter fremskaffes. 

Hos Husadvokaten.com er vi eksperter i selvslag og til en konkurrencedygtig pris. Du kan kontakte os gratis for en uforpligtende snak ved at klikke her!